beats by dre cheap

Incestdrama u Amstettenu u Donjoj Austriji

el

Otac je prije 24 godine odveo kcerku u podrum, drogirao je i vezao lisicama, od tada je ona u podrumu, u medjuvremenu je on vise puta pretukao, silovao, ona je rodila 7 djece od cega je jedno umrlo po rodjenju.
Tijelo tog novorodjenceta je djed/otac spalio. Najokrutnija prica novijeg vremena potresla je ne samo Austriju nego i cijeli svijet. BBC je donio kao glavnu internacionalnu vijest, CNN kao jednu od dvije glavne vijesti dana.

Ovo je familija Fritzl:

5
joseffritzl


Djed/Otac Josef Fritzl: Do danasnjeg dana je rukovodio firmom za prodaju donjeg vesa, pored toga je radio i kao elektrotehnicar. Fritzl je u subotu, 26.aprila uhapsen, u ponedjeljak tj. danas odbio je da prizna sva pocinjena zlodjela. Austrijske vlasti ce uraditi DNA test da bi saznali da li je on i zvanicno otac sve sestoro (6) djece.

rosemarie

Mati Rosemarie Fritzl: Izjavila je da nije imala pojma o svim zlodjelima svoga muza, za sve ove 24 godine, Mislila je da joj je kcerka Elisabeth pristupila sekti. Takodjer je za troje djece mislila da ih je stvarno njena kcerka ostavljala pred ulaznim vratima njihove kuce.

1

Kcerka Kerstin: Danas ima 19 godina, lezi u lokalnoj bolnici u komi. Dovedena u bolnicu 19.aprila i u toku narednih dana na insistiranje ljekara njen djed/otac je pristao da njegova kcerka/mati od Kerstin ode u bolnicu. Kerstin je provela citav zivot, svih 19 godina u podrumu.

Sin Stefan: 18 godina star, cijeli zivot je proveo takodjer u podrumu.

Kcerka Lisa: u maju 1993. je pronadjena u starosnoj dobi od 9 mjeseci. Ide u normalnu skoli kao i njena sestra Monika i brat Aleksandar. Kcerka Monika: 1994.godine pronadjena pod slicnim okolnostima kao i Lisa.

2

Sin Aleksandar: u medjuvremenu ima 11 godina i imao je brata blizanca koji je umro po rodjenju. Tijelo njegovog brata blizanca je njihov otac/djed spalio. Sin Felix: 5 godina star. Od rodjenja je proveo zivot u podrumu.

3

4

Lokalnom ljekaru je cijela prica bila sumnjiva i prijavio je policiji...

austria
http://austria.blogger.ba
28/04/2008 20:21